Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexpartner Blog

Szexpartner Blog

Mire figyelj, ha szilikon melleket szeretnél!

2019. október 04. - M-Tomee

Ha szilikon melleket szeretnél, ne csak az lebegjen a szemed előtt, hogy végre egy szuperszexi nagymellű nő lesz belőled! Olvasd el írásomat ennek a hátrányairól!

Ha nem szereted, ha megbámulnak, akkor felejtsd is el az egészet. A strandon a férfiak összesúgnak mögötted, vagy épp az utcán beszólogatnak. Ez innentől kezdve mindennapos lesz.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jó, ha a párod számára nem a te melled lesz az első szilikonos. Vannak olyan férfiak, akik látványra szeretik, azonban több szempont miatt ki nem állhatják a szilikon cickókat. Pl ha hanyatt fekszel, pont olyan, mint 2 gumilabda. Nem lapul el, mint a normál mellek. Ráadásul bizonyos pózokban látszik is az igazi melled és az implantátum határa. Ez is lankasztóan hathat bizonyos férfiakra. Na a műtéti forradásról meg már ne is beszéljünk. Az is látszani fog. Szóval először mindenképp küldd el a pasidat, hogy testközelből ismerje meg a szilikon mellek fogását, viselkedését. Ehhez a legjobb megoldás, ha felkeres egy szilikon mellekkel rendelkező szexpartner hölgyet. Ott meg lehet beszélni, hogy nem aktus kedvéért érkezett, hanem csak a melleit tanulmányozni. Ez a legjobb megoldás!

Aztán oda kell figyelni a helyen mellméret, és mellforma megválasztására is! A túl nagy mell hátfájáshoz vezethet. A nem megfelelő forma pedig esztétikai probléma, nem fogsz tetszeni még magadnak sem, nemhogy másnak. Szóval kérd ki bátran a plasztikai sebész véleményét a választásnál, hogy kellő szakértelemmel, és rutinnal, a legjobb méretet és formát választhassátok.

És van még egy fontos, és kellemetlen része a dolognak. A műtét után hosszú hónapokon át fájni fog a melled! Kb fél év, mire a pasid először jól megfogdoshatja, mert az előtt irtóra fog fájni! Erre nincs orvosság. Sőt, állandóan szoros sportmelltartót kell majd hordanod, hogy megfelelően beépüljön az implantátum.

Szóval jól gondold át, hogy belevágsz-e egy ilyen műtétbe! Nyilván vannak hatalmas előnyei, de vannak hátrányai is!

 

 

Még több érdekességet találsz a témában itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpartner-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4715191844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása